0251 410 110

RO EN
`

Servicii

 

Cererea de oferta

Cererea de oferta se poate face online, telefonic  sau direct la showroom-urile noastre. Pentru a beneficia de o informare rapida va rugam sa inregistrati si un numar de telefon sau o adresa de e-mail, si in baza dimensiunilor aproximative oferite de dumneavoastra, veti beneficia de o oferta de pret in cel mai scurt timp posibil. Veti primi consultanta pentru stabilirea tipului de jaluzele sau tamplarie, culoare, deschidere si accesorii. In cazul in care sunteti de acord cu oferta, ne puteti anunta prin telefon sau e-mail datele dumneavoastra de contact.

 

Masuratorile

Ca urmare a cererii dumneavoastra de comanda, vom inregistra comanda dumneavoastra si in maxim 24 de ore un specialist al firmei noastre se va deplasa la dumneavoastra acasa pentru efectuarea masuratorilor exacte. Agentul nostru va poate prezenta si paleta de culori si cataloagele de materiale, pentru a va putea alege materialele si culorile dumneavoastra preferate.

Specialistul  se deplaseaza la locul lucrarii, face masuratorile , intocmeste fisa de masuratoare sau comanda de executie conform cererii dumneavoastra. Dupa masuratori si alegerea tipului de material se va face recalcularea si astfel veti afla suma finala care trebuie achitata. In cazul in care sunteti de acord cu valoarea stabilita lucrarea se va da in executie.

 

Plata

Valoarea lucrarii rezultata din calculatia de pret care face parte integranta din contract se plateste printr-un avans de  minim 30% la Showroom sau prin Ordin de Plata direct in contul RO98RNCB013404163953 deschis la BCR-sucursala Craiova.Comanda va fi trecuta spre executie numai in cazul in care a fost acest avans minim.

 

Intocmirea contractului

Contractul este garantia dintre parti prin care ne obligam sa respectam conditiile, noi ca furnizori in a executa, monta si preda produsele comandate conform particularitatilor (dimensiuni,cantitate, serie, culoare,actionari sau manevrari, geam, feronerie, accesorii) mentionate in calculatia de pret si comanda de executie. Acest contract se poate semna ori la Showroom-ul nostru ori la locul lucrarii. Se va trece suma aferenta ofertei facuta la noi iar dupa masuratori in cazul in care cotele care stau la baza calculului valorii contractului nu corespund cu realitatea, se modifica valoarea contractului conform cotelor si a configuratiei de deschideri din comanda de executie intocmita de catre furnizor la locul montajului si confirmata prin semnatura de catre beneficiar.

 

Montajul

Montajul va fi executat de catre specialistii firmei noastre in circa 7-15 zile, cu exceptia cazurilor in care sunt materiale care nu se regasesc pe stoc la momentul comenzii. In acest caz  veti fi anuntat in momentul in care alegeti materialele la fata locului.

Pentru montaj se poate stabili o zi de montaj, de comun acord cu dumneavoastra, chiar la fata locului atunci cand se efectueaza montajul sau ulterior veti contactati de firma noastra pentru o data mai exacta. In cazul in care nu sunteti acasa vom stabili o alta zi si o alta ora. Dupa efectuarea montajului  achitati diferenta restanta si veti primi procesul verbal de receptie a lucrarii si certificatul de garantie.

Va multumim pentru increderea acordata !

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008