0251 410 110

RO EN

Despre noi

HAMAT IMPEX SRL, este o firma romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 1993, specializata in realizarea sistemelor de protectie solara dar si solutii complete de inchidere a locuintei cu tamplarie din PVC sau tamplarie din aluminiu.


Firma HAMAT avand sediul principal in Craiova va pune la dispozitie o gama completa de produse destinate protectiei solare dar si pentru decorarea interiorului locuintei dumneavoastra cum ar fi jaluzelele verticale, jaluzelele orizontale, jaluzelele romane, rulourile textile, copertinele retractabile sau rulourile exterioare si usile de garaj din aluminiu.

Din dorinta de a asigura servicii de calitate si promptitudine, va punem la dispozitie un numar de telefon la care specialistii nostri va vor oferi toate detaliile de design, tehnice si financiare de care aveti nevoie.

Compania HAMAT,  s-a specializat in productia si comercializarea de tamplarie din PVC si aluminiu, rulouri exterioare, rulouri interioare, plase tantari, jaluzele verticale,usi pliante, copertine si usi de garaj.Domeniul divers de activitate si calitatea produselor promovate situeaza societatea pe o pozitie de top in domeniul amenajari interioare.

 

Sortimentele care pot fi considerate traditionale, respectiv jaluzelele orizontale din aluminiu, rulouri interioare si jaluzele verticale din material textile sau PVC, detin ponderea in comenzi, dar se constata o crestere accentuate a cererii de jaluzele tip "falduri romane" si rulouri exterioare din aluminiu.Totodata, un volum important al vanzarilor se consemneaza pe segmentul usilor de garaj. Dupa o perioada in care livrarile de jaluzele orizontale au avut un nivel constant, trendul a devenit, din nou, ascendent.

Sortimentele de  jaluzele verticale sunt preferate de arhitecti, mai ales pentru incintele specifice imobilelor de birouri, hotelurilor si locuintelor. Luand in considerare materialele utilizate, la nivel european au aparut tendinte interesante, reflectate de aplicatiile ce asigura un grad ridicat de opacitate (pentru sali cu destinatie speciala si incaperi in care patrunderea luminii solare trebuie sa fie limitata).

 

De asemenea, se folosesc lamele impregnate cu substante antibacteriene sau ignifuge, modelele din PVC fiind tot mai solicitate, in detrimentul celor din benzi textile.

Hamat ofera jaluzele orizontale-care imbina utilitatea unui produs consacrat cu aspectul clasic si rafinat-din aluminiu sau lemn, cu o latime a lamelei de 16mm sau 25mm, avand posibilitati multiple de manevrare si montare.

De asemenea, furnizam rulouri textile, accesorii tip roman shade, rulouri din bambus, day & night (cu fasii de material opace si transparente pentru a crea efecte luminoase deosebite),si perdele Fantasy(verticale PVC cu perdea).

 

Hamat promoveaza si rulouri, ce asigura protectie ridicata impotriva efractiei, usi de garaj tip rulou sau sectionale, cu sisteme de deschidere automata cu telecomanda executate din profile din aluminiu, cu insertie de spuma poliuretanica.

 

Firma executa inclusiv tamplarie din PVC –profil TROCAL. Strategia noastra este de a continua largirea pietei de desfacere in interiorul si exteriorul judetului.

Atingerea celor mai inalte standarde de calitate pe care fiecare client stie ca le gaseste la produsele noastre presupune munca in echipa si implementarea si dezvoltarea celor mai noi tehnologii. Gasim solutii inovatoare pentru orice problema tehnica, dar nu uitam nici o clipa sa lucram astfel incat sa protejam mediul inconjurator. De asemenea promovam comunicarea permanenta intre noi si partenerii nostri, oferim consultanta de specialitate astfel incat produsele si serviciile noastre sa atinga si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.

 

Profilele TROCAL rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere.

Profilele sunt produse atat in alb stralucitor, dar pentru a satisface cele mai variate gusturi ale clientilor, oferim si profile acoperite cu folie speciala Renolit in nuante lemnoase.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008