0251 410 110

RO EN

Termeni si Conditii

HAMAT IMPEX SRL
Document rectificat: octombrie 2019

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.hamat.ro

I. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acești termeni si condiții de utilizare, nu accesati acest site.


II. DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general si nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

 

III.  INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.hamat.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

 

IV. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. HAMAT IMPEX S.R.L. nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

S.C. HAMAT IMPEX S.R.L.  deține drepturi complete. Toate informațiile sau produsele conținute în acest site sunt proprietatea S.C. HAMAT IMPEX S.R.L.  care își rezervă dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului www.hamat.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul si prezentarea site-ului sunt deținute de www.hamat.ro . Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea S.C. HAMAT IMPEX S.R.L. 

Accesul si utilizarea paginii www.hamat.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.hamat.ro sunt de interes general si sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteți copia si tipări conținutul paginii www.hamat.ro pentru folosința dumneavoastră personala, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.hamat.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.hamat.ro

 

V.  NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor S.C. HAMAT IMPEX S.R.L.. S.C. HAMAT IMPEX S.R.L  nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, S.C. HAMAT IMPEX S.R.L nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informațiile prezentate pe sitewww.hamat.ro, cu privire la produsele preturi, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.hamat.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contract si nu poate angaja răspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.hamat.ro, a informațiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.hamat.ro nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si conține, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervină. În prezent exista foarte puține îndrumări cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritățile de Supraveghere sa aibă puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest ?șablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanțele de judecata vor interpreta Regulamentul.

www.hamat.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor si a consultantei, nu își asuma nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

 

VI. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate si exacte.

S.C. HAMAT IMPEX S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze S.C. HAMAT IMPEX S.R.L prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât si asupra condițiilor contractuale, tarifelor si informațiilor tehnice sau de alta natura.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului si la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul adresei de email: tiberiu.vaduva@hamat.ro.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008