0251 410 110

RO EN
`

Termeni si Conditii

HAMAT IMPEX SRL
Document rectificat: octombrie 2019

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.hamat.ro

I. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acești termeni si condiții de utilizare, nu accesati acest site.


II. DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispoziÈ›ie informaÈ›iile din acest site web in scop informativ general si nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deÈ™i se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaÈ›iile sa fie exacte.

 

III.  INTRODUCERE

Prezentele CondiÈ›ii Generale definesc condiÈ›iile de utilizare a site-ului www.hamat.ro de către potenÈ›ialii vizitatori sau clienÈ›i. Accesând si navigând pe acest site, acceptaÈ›i termenii de utilizare descriÈ™i în continuare.

 

IV. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. HAMAT IMPEX S.R.L. nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

S.C. HAMAT IMPEX S.R.L.  deÈ›ine drepturi complete. Toate informaÈ›iile sau produsele conÈ›inute în acest site sunt proprietatea S.C. HAMAT IMPEX S.R.L.  care îÈ™i rezervă dreptul de a modifica conÈ›inutul si/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabila.

Întregul conÈ›inut al site-ului www.hamat.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conÈ›inutul si prezentarea site-ului sunt deÈ›inute de www.hamat.ro . Este interzisa copierea, modificarea, afiÈ™area, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenÈ›ierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conÈ›inutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea S.C. HAMAT IMPEX S.R.L. 

Accesul si utilizarea paginii www.hamat.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informaÈ›iile necesare în cel mai uÈ™or si rapid mod posibil, conform cerinÈ›elor fiecăruia.

InformaÈ›iile prezente pe www.hamat.ro sunt de interes general si sunt puse la dispoziÈ›ia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înÈ›elege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. PuteÈ›i copia si tipări conÈ›inutul paginii www.hamat.ro pentru folosinÈ›a dumneavoastră personala, fără intenÈ›ii comerciale. În orice alte situaÈ›ii, conÈ›inutul www.hamat.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanÈ›ilor www.hamat.ro

 

V.  NEANGAJAREA RASPUNDERII

ConÈ›inutul informaÈ›iilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor S.C. HAMAT IMPEX S.R.L.. S.C. HAMAT IMPEX S.R.L  nu va acorda nici o garanÈ›ie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispoziÈ›ie a viruÈ™ilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, S.C. HAMAT IMPEX S.R.L nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informaÈ›iile prezentate pe sitewww.hamat.ro, cu privire la produsele preturi, informaÈ›ii, campanii si promoÈ›ii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conÈ›inutul site-ului www.hamat.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contract si nu poate angaja răspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

ConÈ›inutul paginii web www.hamat.ro, a informaÈ›iilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.hamat.ro nu reprezintă o consultaÈ›ie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si conÈ›ine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervină. În prezent exista foarte puÈ›ine îndrumări cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritățile de Supraveghere sa aibă puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest ?È™ablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanÈ›ele de judecata vor interpreta Regulamentul.

www.hamat.ro nu face nicio declaraÈ›ie, promisiune sau garanÈ›ie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conÈ›inut, al îndrumărilor si a consultantei, nu îÈ™i asuma nicio obligaÈ›ie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conÈ›inutului.

 

VI. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate si exacte.

S.C. HAMAT IMPEX S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreÈ™te sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze S.C. HAMAT IMPEX S.R.L prin unul din mijloacele afiÈ™ate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât si asupra condiÈ›iilor contractuale, tarifelor si informaÈ›iilor tehnice sau de alta natura.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului si la protecÈ›ia utilizării va rugam sa ne contactaÈ›i prin intermediul adresei de email: tiberiu.vaduva@hamat.ro.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008