0251 410 110

RO EN
`

PRODUS

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Instructiuni de masuratori si montaj

Măsurătorile pentru jaluzele verticale fantasy ţin cont de nevoia de umbrire, mascare sau decorare. Clienţii trebuie să ştie exact ce-şi doresc de la un produs pentru a lua dimensiunile exacte. Jaluzelele verticale se pot monta astfel:

  • In tavan. Se vor masura 5 cm de perete si se vor executa perforarile. In cazul balcoanelor sau al interioarelor care sunt inchise de geam termopan trebuie tinut cont la masuratoare de manerul de deschidere al geamului care este mai in exterior.
    Se vor folosi:
    1. dibluri de 8/50 pentru tavan simplu
    2. dibluri de 5/100 pentru tavan acoperit cu termosistem                               
    3. pentru tavan din rigips se vor folosi dibluri speciale de rigips

 

Dupa ce s-au executat perforarile si s-au fixat clemele de prindere pe tavan se va fixa sina pe clemele de prindere prin clipsare. Sina cu mecanismul de actionare poate fi montata pe partea stanga sau pe partea dreapta.

Dupa ce s-a fixat sina, lamelele din pvc se vor monta pe carucioarele sinei in ordine crescatoare prin agatarea  lamelei din pvc pe carucior. Peste aceste lamele se capseaza perdeaua.

In cazul acestui tip  de jaluzelele nu este recomandata deschiderea tip cortina.

  • Pe perete. Sina se monteaza prin intermediul unor console. In functie de masuratori se vor monta intai consolele pe perete apoi se vor urma instructiunile de la prinderea pe tavan.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008