0251 410 110

RO EN

PRODUS

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Snurul cu bilute este folosit pentru baleajul panzelor iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandat plierea jaluzelelor verticale doar in momentul in care panzele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata actionarea snururilor doar din pozitia in care acestea atarna. Pentru intretinerea lor este recomandat in cazul murdaririi lor folosirea unui burete umed sau spalarea lor cu un detergent lichid fara frecare, stoarcere sau calcare (uscarea lor se face montandu-le inapoi pe sina).

In functie de masuratori sina poate fi montata:

 1. In tavan. Se vor masura 8 cm de perete si se vor executa perforarile. In cazul balcoanelor sau al interioarelor care sunt inchise de geam termopan trebuie tinut cont la masuratoare de manerul de deschidere al geamului care este mai in exterior.
  Se vor folosi:
  1. dibluri de 8/50 pentru tavan simplu
  2. dibluri de 5/100 pentru tavan acoperit cu termosistem
  3. pentru tavan din rigips se vor folosi dibluri speciale de rigips


  Dupa ce s-au executat perforarile si s-au fixat clemele de prindere pe tavan se va fixa sina pe clemele de prindere prin clipsare. Sina cu mecanismul de actionare poate fi montata pe partea stanga sau pe partea dreapta.
  Dupa ce s-a fixat sina, lamelele de material se vor monta pe carucioarele sinei in ordine crescatoare prin agatarea umerasului de lamela de material pe carucior.
  Lamelele de material in partea inferioara sunt legate una de alta cu un lantisor care se clipseaza pe urechile greutatilor. In cazul sistemelor de deschidere (cortina) acest lantisor trebuie taiat de la jumatatea lui pentru a putea permite deschiderea jaluzelei.

 2. Pe perete. Sina se monteaza prin intermediul unor console. In functie de masuratori se vor monta intai consolele pe perete apoi se vor urma instructiunile de la prinderea pe tavan.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008