0251 410 110

RO EN

Tamplarie PVC Salamander - BluEvolution

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Profilele PVC Salamander sunt:

 • fabricate exclusiv in Germania in conditii de inalta calitate si design
 • agrementate potrivit normelor CEE pentru toata Europa
 • agrementate de catre INCERC pentru ROMANIA

Institutele europene independente si INCERC Romania au stabilit durata de viata de 50 de ani. Garantia de fabrica este de 5 ani. Profilele rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere.

Profilele sunt produse in alb stralucitor, dar pentru a satisface cele mai variate gusturi ale clientilor, oferim si profile coextrudate in nuante lemnoase.

Cu ferestrele si usile SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare , astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna fiind la adapost de orice intemperie.

 

Salamander bluEvolution

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER BluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC.
Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile:

 • Protectia climatului
 • Eficienta energetica
 • Protectia mediului

Sistemul de profile BluEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie. Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria G-U de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 60 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala.

Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 60mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.
Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important in cazul ferestrelor montate la case pasive.

Capacitatea de reciclare a profilelor este de 100% datorita materialului plastic de calitate de prima clasa.

 

Profilul PVC pentru case pasive Salamander bluEvolution

 • Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER BluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECTIA MEDIULUI. Sistemul de profile BluEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.
 • Compania SALAMANDER, a proiectat si produce acest sistem pentru cei ce doresc:
 • ferestre prin intermediul carora pot economisi costuri la energie
 • sa contribuie la protejarea climatului
 • o fereastra care corespunde celor mai mari exigente
 • un aspect modern al ferestrelor
 • o fereastră ce beneficiaza de o constructie solida si durabila
 • Noua generatie de ferestre este combinatia perfectă intre tehnologia de varf inovativa si conventionala. Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 52mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica. Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important in cazul ferestrelor montate la case pasive.
 • Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf= 1,0 W/m2K cu armatura standard si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armatura Thermtec. Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei printr-o proiectare speciala a camerelor de armare. Sistem conventional de profile din PVC-otel pentru ferestre albe si colorate avand marele avantaj de a nu determina limitari formale sau functionale. Sistemul de etansare cu doua garnituri de tamponare si o garnitura de mijloc, doua din cele trei fiind pozitionate pe cercevea. Clasa ,,A” pentru toate profilele din sistem, cea mai buna calitate de marca fabricata in Germania.
 • Pe langa alb sunt disponibile ferestre intr-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.

 

Salamander bluEvolution 92

Sistemul de profile bluEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea de tamplarie pvc de noua generatie. Combinatia dintre profilele bluEVOLUTION, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 60 mm determina cea mai performanta fereastra pvc existenta la ora actuala.

Noua generatie de ferestre pvc reprezinta combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala.

Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 60mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.

Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important In cazul ferestrelor montate la case pasive.

Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf = 1,0 W/m2K cu armatura standard si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K..

Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei printr-o proiectare speciala a camerelor de armare. Capacitatea de reciclare a profilelor este de 100% datorita materialului plastic de calitate de prima clasa.

Sistem conventional de profile din PVC-otel pentru ferestre albe si colorate avand marele avantaj de a nu determina limitari formale sau functionale. Sistemul de etansare cu 3 garnituri (doua garnituri de tamponare si o garnitura de mijloc) , doua din cele trei fiind pozitionate pe cercevea.

Clasa RAL ,,A" pentru toate profilele din sistem, cea mai buna calitate de marca fabricata in Germania.

Pe langa alb sunt disponibile ferestre pvc intr-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata de tamplarie pvc.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008