0251 410 110

RO EN

Rulouri textile Maxi

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente
Rulouri textile maxi

Rulourile textile maxi pot fi folosite cu succes in decoratiuni interioare, dau o nota de eleganta si au rolul de a proteja impotriva razelor solare si asigura discretia locuintei dumneavoastra.

Sistemul de storuri maxi permite executia unor dimensiuni cu suprafete maxime de 6.00mp/buc si este disponibil in culori de alb si maro.

Manevrarea se face pe baza unui lantisor cu bile dispus pe lateral.

Folosind roletele textile maxi la preturi mini puteti avea un design simplu si modern pentru interiorul locuintei dumneavoastra!

Rulourile textile maxi sunt destinate umbririi suprafetelor mari. Sistemul de rolete maxi permite montaj numai prin insurubare.

Gama de materiale pe care o punem la dispozitie cuprinde culori ce le fac perfect adaptabile oricarui camin dar si spatiilor de birouri.
Materialele puse la dispozitia dummneavoasra filtreaza lumina, pentru a va oferi nivelul de luminozitate dorit de dumneavoastra. In conditiile in care scopul dumneavoastra este blocarea luminii, va oferim materialele tip black-out, materiale opace, ideale  oricarui spatiu ce trebuie protejat impotriva luminii.
In dorinta de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de stil si confort HAMAT va ofera rolete actionate atat manual cat si electric.

In functie de tipul de geam pe care il aveti si designul locuintei dumneavoastra rulourile textile maxi pot fi montate pe tamplarie de PVC sau lemn, in interiorul sau deasupra glafului, in tavan.

Descriere

O idee simpla dar care are un efect uimitor datorita variatei palete de materiale, culori si diferitele tipuri de manevrare pe care le puteti alege. Aceste materiale pot fi de tip standard sau de tip black-out.Cele de tip black-out sunt cauciucate pe partea din spate, razele de lumina fiind impiedicate sa patrunda in proportie de 100%. Sunt recomandate pentru incaperi, avand un design interior simplu si elegant. Rulorile textile maxi sunt foarte usor adaptabile, oferind o protectie solara simpla si eficace.

Bara de inchidere din aluminiu eloxat de culoare alb sau maro. Sistemul de manevrare este astfel conceput încât sa asigure o manevrare cât mai simpla cu un minim de efort.
Sistemul manual cu lant permite rularea si respectiv derularea ruloului textil prin manevrarea unui lantisor cu bile. Sistemul acesta permite oprirea în orice pozitie intermediara.Este solutia cea mai frecvent intalnita datorita faptului ca este accesibila si usor de folosit de catre orice membru al familiei.

Avantaje rulouri textile maxi:

Rulourile textile maxi reprezinta solutii simple si economice, sunt utile si extrem de estetice, conferind un aspect  exterior deosebit.

Ofera un grad de opacitate ridicat (textil-poliester sau black out), asigurand protectie impotriva razelor solare.

Intretinere

Deosebit de usoara.
- lunar se recomanda îndepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic.
- ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatirea
materialului prin spalare cu un burete la o temperatura a apei care sa nu depaseasca 40 de grade.Materialul este impregnat.

 

Cerere oferta de pret pentru Rulouri Maxi
Descarca formular pentru oferta

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008