contact@hamat.ro

0251 410 110

RO EN

Rulouri Siluet

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Roletele  Siluet creaza in locuinta o atmosfera placuta si originala, reusind sa va ofere intimitatea dar si  lumina de care aveti nevoie. Acest  sistem imbina optim beneficiile de umbrire cu cele estetice si de modernizare a locuintei.
Jaluzelele Siluet reprezinta modul elegant de a va decora ferestra si este folosit  pentru un control al luminii naturale intr-o maniera foarte eleganta. Aceasta eleganta este accentuata si de modul de actionare al materialului, lumina fiind filtrata cu ajutorul lamelelor rotative. Shadow este sistemul care imbina placut modul de rotire cu lamelele din textil suspendate intre doua fasii de material dar si de caldura oferita de perdele combinata cu utilitatea jaluzelelor si a draperiilor. Acesta este sistemul  care va ofera  functionalitate dubla cu un singur sistem. Materialul  textil este tratat antistatic si usor de curatat.
Aspectul delicat dar surprinzator de puternic creeaza un efect unic, elegant, permitand luminii sa patrunda usor in locuinta dumneavoastra.
Proiectate sa reziste unei utilizari intensive pe o perioada de mai multi ani, roletele shadow  isi vor amortiza foarte rapid costul iar dumneavoastra va veti putea bucura, in tot acest timp, de aspectul lor modern si elegant.

Caracteristici ale materialelor utilizate:

- material textil din polyester 100%, model cu dungi transparente si opace, din paleta de culori disponibila
- caseta din profil de aluminiu de culoare alb sau maro
- componente din plastic de culoare alb sau maro
- contragreutate material din profil aluminiu de culoare alb sau maro.
- actionare manuala cu lantisor alb sau maro.
- actionare electrica cu motor pe baza de intrerupator sau telecomanda.
Sistemul manual cu lant permite rularea si respectiv derularea ruloului textil prin manevrarea unui lantisor cu bile. Sistemul acesta permite oprirea în orice pozitie intermediara. Este solutia cea mai frecvent intalnita datorita faptului ca este accesibila si usor de folosit de catre orice membru al familiei.
 
Sistemul de actionare electric permite realizarea rularii / derularii ruloului prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor,  aplicat în axul ruloului textil. Sistemul de actionare este prevazut cu un limitator de cursa care permite reglarea functionarii ruloului textil în limite prestabilite.
Jaluzeaua poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda).
Au o eficienta energetic si protectie UV.

Intretinere

Deosebit de usoara.
- lunar se recomanda îndepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic.
- ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea materialului prin spalare cu un burete la o temperatura a apei care sa nu depaseasca 40 de grade.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008