0251 410 110

RO EN
`

Rulouri Mini Zebra

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Reprezintă cea mai nouă propunere de jaluzele prin utilizarea mecanismului MINI. Datorită utilizării noilor componente cât ÅŸi a profilului de prindere este posibilă folosirea unor modele moderne de Å£esături cu dungi orizontale. Jaluzelele din material de tip zi - noapte sunt perfecte pentru interioarele moderne iar datorită construcÅ£iei sale permite acoperirea ferestrelor mari.

 

Sistemul este adaptat pentru a fi montat pe tavan, pe perete ÅŸi pe aripa ferestrei. Materialul special din care sunt realizate permite obÅ£inerea efectului care ne aminteÅŸte de jaluzelele orizontale, datorită aranjării corespunzătoare a materialului putem regla lumina care intră în încăpere, iar când jaluzelele sunt lăsate în jos putem chiar admira peisajele din exterior.

Caracteristici ale materialelor utilizate:

- material textil din polyester 100%, model cu dungi transparente si opace, din paleta de culori disponibila
- componente din plastic de culoare alb sau maro
- contragreutate material din profil aluminiu de culoare alb sau maro.
- actionare manuala cu lantisor alb sau maro.

 

Sistemul manual cu lant permite rularea si respectiv derularea ruloului textil prin manevrarea unui lantisor cu bile. Sistemul acesta permite oprirea în orice pozitie intermediara.Este solutia cea mai frecvent intalnita datorita faptului ca este accesibila si usor de folosit de catre orice membru al familiei.

Rulouri textile mini day & night

Intretinere

Deosebit de usoara.
- lunar se recomanda îndepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic.
- ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea materialului prin spalare cu un burete la o temperatura a apei care sa nu depaseasca 40 de grade.

 

Cerere oferta de pret pentru Rulouri textile Mini Day & Night
Descarca formular pentru oferta

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008