contact@hamat.ro

0251 410 110

RO EN

Rulouri exterioare aluminiu - aplicate

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Rulouri exterioare cu caseta aplicata din aluminiu

Rulourile exterioare aplicate din aluminiu, au caseta din aluminiu si lamelele din aluminiu, culorile standard disponibile, atat pentru caseta, cat si pentru lamelele din aluminiu fiind alb si maron. Acest tip de rulou prezinta avantajul de a ocupa foarte putin spatiu din vizibilitatea ferestrei sau deloc, in cazul in care se monteaza pe zid, deasupra golului de fereastra.

Corelat cu dimensiunea maxima a lamelei si dimensiunea casetei, rulourile exterioare aplicate pot fi actionate fie manual cu: snur, panglica, arc sau manivela cat si electric (cu motor): cu intrerupator sau telecomanda.

Elemete constructive:
-caseta din aluminiu (alb,maron,stejar auriu,stejar inchis,nuc,mahon+vopsitorie ral)
-capace laterale din aluminiu
-lamele din aluminiu (alb,maron,stejar auriu,stejar inchis,nuc,mahon+vopsitorie ral)
-ghidaje laterale din aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.

Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate in timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii. Dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare. Rulourile exterioare au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.

ACTIONAREA  rulourilor exterioare aluminiu poate fi facuta manual (snur, panglica sau manivela) sau electrica (intrerupator sau telecomanda).

 

Cerere oferta de pret pentru Rulouri exterioare aluminiu - aplicate
Descarca formular pentru oferta

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008