contact@hamat.ro

0251 410 110

RO EN

Pereti de vant

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Copertina Pereti de vant

Peretii de vant sunt realizati din folie PVC transparenta, grosime 0.8 mm.

Copertina retractabila Milenium este destinata umbririi teraselor de iarna, constructiilor din lemn, etc. Avand un aspect elegant, de lux copertina este confectionata cu actionare automatizata confortabila, prelata de panza si mecanism electronic de rulare. Rama este executata in exclusivitate din aluminiu.
Conditia instalarii copertinei Millenium este ca ea sa fie montata pe punctele de rezistenta ale constructiei (gradinii de iarna, constructiilor de lemn) pe care vine montata. Un modul poate fi folosit la o latime maximala de 4,5 m, iar pentru marimi mai mari este obligatoriu de folosit doua module. In cazul acesta automat se adauga doua motoare.

Copertina verticala
cu cadru este un sistem de protectie vertical, avand un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploie, zapada, vant etc. Se foloseste pentu inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, pereti despartitori la spalatoriile auto etc. Plasticul transparent se ruleaza pe un ax metalic.
 
Acoperirea suprafetelor verticale pentru a le proteja de expunerea la soare si la vant a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de umbrire.
 
Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire în functie de particularitatile spatiului.

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008