0251 410 110

RO EN
`

Jaluzele verticale Textile

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Jaluzelele verticale textile produse de firma noastra reprezinta un produs ce poate rezolva, in mod elegant, o serie de probleme pe care le aveti acasa sau in biroul firmei unde lucrati.

Jaluzele verticale textile

Dacă la apariÅ£ia lor pe piaţă au fost considerate un produs foarte modern ÅŸi o soluÅ£ie extravagantă ÅŸi scumpă de umbrire ÅŸi decorare a ferestrelor clădirilor de birouri, în ultima perioadă au devenit opÅ£iunea favorită chiar ÅŸi pentru decorarea interioarelor locuinÅ£elor noastre.

Paleta coloristică extrem de bogată, calitatea din ce în ce mai ridicată a materialelor textile, texturile delicate ÅŸi posibilitatea combinării lamelelor de culori diferite au clasat acest produs

în topul preferinÅ£elor clienÅ£ilor.

Jaluzelele verticale din benzi textile impregnate produse de Hamat se gasesc intr-o gama foarte variata de modele si culori, putand fi folosite cu succes in decoratiuni interioare, dand o nota eleganta si distinsa si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura

discretia necesara oricarei activitati.

Lamelele textile sunt impregnate cu rasini poliuretanice ceea ce le asigura tinuta si o durabilitate sporita, efecte antistatice, buna stabilitate termica si cromatica, lavabilitate manuala.

Lamelele jaluzelelor textile sunt tratate antistatic,culorile lamelelor au stabilitate la spalat si sunt rezistente la expuneri prelungite la lumina solara intensa si caldura.

Jaluzelele verticale combina frumusetea, intretinerea usoara si controlul excelent al luminii cu o bogata gama de texturi, culori si modele.Jaluzelele verticale pot fi deschise fie prin rotirea benzilor, fie prin strangerea lor intr-o parte lasand astfel privelistea exterioara deschisa privirii.

Jaluzele verticale textile

Materialele pentru jaluzelele verticale sunt oferite intr-o mare varietate de culori pentru controlul luminii:de la culori puternice, pentru blocarea luminii si intunecarea incaperii, pana la culori si materiale semitransparente, care ofera o luminozitate sporita.

Cu ajutorul jaluzelelor verticale controlul luminii exterioare este mai eficient prin rotirea benzilor componente cu diferite unghiuri, in acelasi timp asigurandu-se si intimitatea necesara.

Benzile textile, aliniate vertical si paralel aluneca usor pe o sina din aluminiu.

Se pot roti cu unghiuri intre 0 si180 de grade.Sistemul este bine pus la punct, rasucirile accidentale si deteriorarea fiind excluse.

Manevrarea se face cu ajutorul unui lantisor cu bile.Stranse lamelele ocupa un spatiu mic, eventualele usi sau ferestre din spatele jaluzelelor putand fi accesate cu usurinta.

Posibilitatile multiple de montare asigura adaptarea la cerintele clientului,la arhitectura interiorului acestuia.

 

Intretinere

Lavabile si tratate antistatic, nu necesita ingrijiri deosebite.

Daca o banda se pateaza accidental, aceasta se demonteaza, se spala pe o suprafata dreapta cu o perie moale sau un burete, cu apa calduta si cu un detergent slab (neutru) care nu contine cloruri, se clateste cu dusul, si se intinde la uscat in pozitie verticala exact la locul ei pe garnisa (bara) montandu-se greutatea de la partea de jos.

 

Jaluzele verticale textile

Avantaje:

- modalitate facilă de montare;
- posibilitatea adaptării oricărui tip de spaţiu;
- posibilitatea utilizării pentru umbrirea ferestrelor în formă de trapez (inclusiv pentru ferestrele de mansardă care au forme atipice dar nu sunt în plan inclinat) - cu ÅŸină înclinată ÅŸi lamele textile cu înălÅ£imi inegale;
- tipuri diferite de deschidere ÅŸi strângere a lamelelor textile, ceea ce permite manevrarea în funcÅ£ie de necesităţi;
- posibilitatea combinarii lamelelor textile de diferite culori ÅŸi texturi pe aceeasi sina, ceea ce permite crearea ambiantei cromatice dorite – frecvent clienÅ£ii renunta la a opta pentru o singura culoare ÅŸi combină două sau trei nuanÅ£e la aceeaÅŸi fereastră;
- posibilitatea înlocuirii lamelelor textile pătate, deteriorate sau a tuturor lamelelor dacă se doreÅŸte redecorarea spaÅ£iului ÅŸi se optează pentru o altă culoare sau altă gamă;

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008