0251 410 110

RO EN
`

Jaluzele verticale Fantasy

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Un produs care combina intr-un mod uimitor de elegant calitatile jaluzelelor verticale din PVC cu caldura si intimitatea pe care o ofera materialul textil.

Eleganta deosebita este menita sa imbunatateasca aspectul locuintei dumneavoastra in cel mai placut mod.
Combinatiile care se pot realiza intre tipul si culoarea lamelelor din PVC si diferitele culori si nuante ale materialului textil sunt multiple. Acest lucru asigura buna adaptabilitate la un numar mare de decoratiuni ale interiorului, reusind sa acopere un mare numar de posibile aplicatii dupa gustul fiecaruia. Se preteaza atat la interioare moderne cat si la cele clasice, acesta fiind un mare avantaj al jaluzelelor de tip Fantasy.

Snurul cu bilute este folosit pentru baleajul lamelelor, iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandata plierea jaluzelelor verticale fantasy doar in momentul in care panzele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata actionarea snururilor doar din pozitia in care acestea atarna. Pentru intretinerea lor este recomandat in cazul murdaririi lor folosirea unui burete umed sau spalarea lor cu un detergent lichid. Perdeaua se desprinde din capse si se spala manual la o temperatura de maxim 40 grade.

 

Cerere oferta de pret pentru Jaluzele Verticale Fantasy
Descarca formular pentru oferta

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008