0251 410 110

RO EN
`

Jaluzele verticale din PVC

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente
Jaluzele verticale PVC

Jaluzele verticale din PVC produse de HAMAT se gasesc intr-o gama variata de modele si culori, putand fi folosite cu succes  in decoratiuni interioare, dand o nota eleganta si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati.

Jaluzelele verticale din PVC se pot incadra usor in orice decor datorita varietatii de culori si modele in care sunt fabricate.
Se folosesc de obicei la balcon, baie si bucatarie, dar si in locatiile unde se doreste ca lumina sa patrunda cat mai putin. Sunt foarte usor de intretinut si perfecte pentru incaperile cu umiditate mare.
Se curata foarte usor cu  burete si detergent lichid.
Latimea benzilor din PVC este de 89 mm.
Opacitatea la lumina precum si usurinta intretinerii reprezinta avantaje pentru a le folosi atat la birou, cat si acasa.

Hamat asigura adaptarea la cerintele clientului iar dimensiunile se executa  la comanda.

Posibilitatile multiple de montare asigura adaptarea la cerintele clientului, la arhitectura interiorului acestuia.

Jaluzelele verticale din PVC permit reglarea cu usurinta a intensitatii luminii pe durata zilei si pot fi realizate din fisii PVC opace 100%, cu fante verticale sau perforate  avind  sisteme de manevrare simpla.

Snurul cu bilute este folosit pentru baleajul lamelelor, iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandat plierea jaluzelelor verticale doar in momentul in care lamelele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata actionarea snururilor doar din pozitia in care acestea atarna. Pentru intretinerea lor este recomandat in cazul murdaririi lor folosirea unui burete umed sau spalarea lor cu un detergent lichid.

 

Avantaje

Jaluzele verticale PVC

- modalitate facilă de montare;
- posibilitatea adaptării oricărui tip de spaţiu;
- posibilitatea utilizării pentru umbrirea ferestrelor în formă de trapez (inclusiv pentru ferestrele de mansardă care au forme atipice dar nu sunt în plan inclinat) - cu ÅŸină înclinată ÅŸi lamele PVC cu înălÅ£imi inegale;
- tipuri diferite de deschidere ÅŸi strângere a lamelelor PVC, ceea ce permite manevrarea în funcÅ£ie de necesităţi;
- posibilitatea combinarii lamelelor  de diferite culori  pe aceeasi sina, ceea ce permite crearea ambiantei cromatice dorite – frecvent clienÅ£ii renunta la a opta pentru o singura culoare ÅŸi combină două sau trei nuanÅ£e la aceeaÅŸi fereastră;
- posibilitatea înlocuirii lamelelor deteriorate sau a tuturor lamelelor dacă se doreÅŸte redecorarea spaÅ£iului ÅŸi se optează pentru o altă culoare sau altă gamă;

 

Cerere oferta de pret pentru Jaluzele Verticale PVC
Descarca formular pentru oferta

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008