0251 410 110

RO EN

Jaluzele verticale Chess

Galerie Foto Descriere Materiale Detalii tehnice Documente

Verticalele Chess reprezinta  cea mai noua propunere de jaluzele verticale  textile, aducand un plus de eleganta si frumusete locuintei dumneavoastra.

Verticalele Chess creeaza o ambianta placuta in interiorul locuintei sau biroului dumneavoastra datorita lameleleor executate din fasii de material opac si fasii de material transparent, dispuse una in lipsa celeilalte.

Lumina magica - intr-adevar este cel mai bun mod de a descrie acest tip de jaluzea care in momentul in care este actionata creeaza efecte de lumina extraordinare.

Jaluzele verticale Chess

Jaluzelele verticale chesse sunt usor de manevrat, au multiple posibilitati de strangere a lamelelor si sunt foarte practice oferind o microclima placuta. Lamelele sunt confectionate din benzi textile impregnate, lavabile , tratate antistatic si ingnifug, ce poate filtra lumina intr-un mod  deosebit de placut.

Intretinere:

Deosebit de usoara.
- lunar se recomanda îndepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic.
- ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea materialului prin spalare cu un burete la o temperatura a apei care sa nu depaseasca 40 de grade.

Fasii de material opace si fasii transparente care se succed in cel mai placut mod, sistemul DAY&NIGHT creeaza efecte de lumina extraordinare.

 

Cerere oferta de pret pentru Jaluzele verticale Chess
Descarca formular pentru oferta

Certificat Nr. 525C/M/S/R
SR EN ISO 9001: 2008
SR EN ISO 14001: 2004

SR OHSAS 18001: 2008
SA 8000: 2008